هیچ گواهی برای این دوره تخصیص داده نشده
به هر گونه پدیده دیداری در آسمان که قابل شناسایی نباشد شیء ناشناس پرنده یا یوفو گفته میشود. مشاهده اشیاء ناشناس پرنده که بیشتر با نام بشقاب پرنده شناخته میشوند مدتهاست از سوی افراد بسیاری (بیش از شصت هزار مورد) گزارش میشود.
اشیای مشاهده شده در آسمان یا در روی زمین را که تعبیر و تفسیر رفتار، حرکت، نمای ظاهری، نورافشانی و سایر ویژگیهایشان در چارچوب دانش ما، مشکل یا غیر ممکن به نظر آید و یا ظاهرا چنان نشان دهد که فناوری آنها نتواند فناوری زمین باشد یوفو (UFO) مینامند. کلمه یوفو از ترکیب حرق اول نام انگلیسی این اشیاء یعنی Unidentified Flying Objects، گرفته شده و برابر فارسی آن «اشیای پرنده ناشناخته» است.
این اشیاء را بشقابهای پرنده، اشیاء مرموز آسمان، اشیاء فضایی نامتعارف و نامهای دیگر نامیدهاند. این نامها بویژه اصلاح بشقاب پرنده و برداشت مردم از ماهیت و منشأ آن توسط مطبوعات عنوان و منتشر و متداول شدهاست. در جامعه علمی از اصلاح بشقاب پرنده برای اشیاء یاد شده استفاده نمیشود، زیرا همه آنها به شکل بشقاب نیستند. اطلاعات جمع آوری شده درباره بشقابهای پرنده در چند دهه گذشته، شامل عکس، مشاهده راداری، شواهد عینی و اثرهای بجای مانده روی زمین یا محیط اطراف محل فرود این شی پرنده، همه دلالت بر وجود آن میکنند.
آکادمی مجازی ایرانیان، به عنوان بخشی از برنامه جهانی گسترش دانش در کشورهای در حال توسعه، با همیشگی نمودن آموزش از طریق انواع ابزارهای الکترونیکی، بهبود شرایط کار و زندگی مردم را هدف قرار داده است. آموزش الکترونیکی محدود به اینترنت نمی شود و گستره وسیعی از ابزارها را در بر می گیرد. همیشگی نمودن آموزش به مفهوم حذف بسیاری از محدودیتهای زمانی و مکانی است که تنها از آموزش الکترونیکی انتظار می رود. در سال 88 این مدل کسب و کار آکادمی اینترنتی را از سوی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برنده عنوان کار آفرین برگزیده ملی نمود. در سال 1390 با حمايت وزارت كار، رفاه و تامين اجتماعي و سازمان آموزش فني و حرفه اي، مجوز اولين مركز آموزش مجازي فني و حرفه اي ايران با عنوان مركز آموزش مجازي ايرانيان به آكادمي اعطا گرديد. آکادمی ایرانیان اکنون تنها برند ایرانی فعال آموزش مجازی ایران در کشورهای مختلف می باشد و پروژه های مشترکی را در کشورهای مختلف پیاده سازی و اجرا نموده است.